Uw inleidende keynotespreker

Ananda Groag verzorgt de inleidende keynote

Ananda Groag is de mobiliteitsexpert van ShareNL. Haar passie voor mobiliteit werd gevoed bij TomTom, waar ze zich specialiseerde in verschillende aspecten van mobiliteit, zoals navigatie, kaarten, realtime verkeersinformatie, fleet management. Ze lanceerde ook TomTom Taxi, een start-up binnen TomTom, waar ze zich vertrouwd maakte met de wereld van on-demand mobiliteit.


Ananda spart regelmatig met automerken, steden en het ministerie van Infrastructuur en Water in Nederland. Op eigen initiatief organiseert ze rondetafelgesprekken of conferenties over actuele onderwerpen in het transport.

 

Ze organiseerde twee keer een autodeelconferentie en werkt nu aan een conferentie over de kruising van gebiedsontwikkeling en mobiliteit. 

Ananda bracht 42 organisaties samen in een publiek-privaat partnerschap; de zogenaamde Green Deal Autodelen en zij was de drijvende kracht in dit driejarige partnerschap gericht op het laten groeien van autodelen. Als onderdeel van deze samenwerking lanceerde ze de onafhankelijke informatiesite over autodelen www.autodelen.info.
Door haar centrale rol heeft Ananda een groot (inter-)nationaal netwerk en een grondige kennis opgebouwd over gedeelde, slimme en duurzame mobiliteit.


Ananda gelooft in ‘practice what you preach’. Ananda is dol op het testen en uitproberen van nieuwe concepten en mobiliteitsdiensten. Een auto heeft ze niet.